آیا پرداخت هزینه‌های جاری فرزند زوجه بر عهده زوج است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۳ #05725894

با سلام، من (آقا) با خانمی ازدواج کردم که مطلقه بوده و یک فرزند از همسر سابق خود دارد و چون حضانت فرزند با مادر بوده در حال حاضر با ما زندگی می‌کند. آیا پرداخت هزینه‌های جاری این فرزند مثل ثبت‌نام مدرسه غیرانتفاعی، لباس و ... بر عهده من است قانونا یا خیر؟ چون پدر خودش نفقه بچه‌ش رو پرداخت نمی‌کنه.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر هزینه های این بچه بر عهده پدرش می‌باشد و شما هیچگونه الزامی به پرداخت هزینه های بچه ندارید

با سلام بر عهده پدر طفل می باشد

با سلام
خیر شما هیچ مسئولیتی در قبال پرداخت نفقه این طفل ندارید.

باسلام
به لحاظ قانونی شما هیچ دینی بر ایشان ندارید واگر هرهزینه ای بنمایید، از سخاوت و درجهت تحکیم خانواده جدیدتان می باشد.

سلام قانونا شما وظیفه ای در پرداخت ندارید

با سلام. خیر. شما قانونا بواسطه ازدواج با مادر طفل هیچگونه وظیفه بابت نفقه فرزند سابق همسرتون را ندارید. مگر اینکه در شرط ضمن عقد یل به موجب تعهد جداگانه پرداخت نفقه را تقبل کرده باشید

سلام
خیر، شما وظیفه پرداخت نفقه به فرزند ندارید
موفق باشید