بعد از گذشت یکماه از رابطه راهی قانونی هست که ثابت کنم یکماه پیش باکره بودم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۴ #05694914

باسلام با نامزدم رابطه جنسی داشتم و متاسفانه باکره بودنمو از دست دادم و نامزدم انکار بر باکره بودنم داره. آیا راهی هست که بدون شکایت و بدون توجه خانواده ثابت کنم که باکره بودم؟؟؟ تو رو خدا کمکم کنید

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
راه اثبات چنین موضوعی معاینه از طریق پزشکی قانونی است اما اگر در عقد نامزدتان هستید نیاز به اثبات چنین امری ندارید و عدم باکرگی فعلی شما رابطه داشتن با همسر قانونی تان محسوب میگردد .

اصل بر بکارت شماست واگر ایشان شک دارد باید بتواند بی بکارتی شمارواثبات کند وباید به پزشکی قانونی مراجعه واثبات بشه

با سلام
اگر زوج ادعای عدم باکره گی شما را دارد لذا ایشان بایستی عدم باکره گی شما را اثبات نمایند نه شما .
و نیز میتوانید با مراجعه و معرفی به پزشکی قانونی گواهی اخذ نمایید که این امر در طی یک ماه انجام شده است

با مراجعه به پزشکی قانونی اقدام به معاینه و تشخیص نمایید

با سلام
اگر منظور شما از نامزد همسر عقدی شماست .نیازی به اثبات نیست.اصل بر این است که شما باکره بوده اید و ازاله بکارت توسط ایشان صورت گرفته .

سلام
میتوانید با مراجعه به پزشکی قانونی اقدام به معاینه و تشخیص نمایید