میتوانم از دادگاه تجدیدنظر تقاضای اجرای مراسم قسامه را درخواست بنمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۲۷ #05655077

با سلام . دادنامه طلاق صادر شده (طلاق رجعی) و در ان زوج به پرداخت شصت میلیون نفقه معوقه و ملزم شده در صورتیکه نفقه را در طول زندگی میپرداختم اما مدرکی نداشتم ایا میتوانم از دادگاه تجدیدنظر تقاضای "اجرای مراسم قسامه "را درخواست بنمایم تا زوجه قسم بخوره که نفقه دریافت نمیکرده .....ایا امکانش هست مرسی چند روز دیگر مهلت اعتراض تمام میشود لطفا..

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر درخواست قسم در این مورد منتفی است. لکن میتوانید اعتراض نمایید و یا با استناد به مواردی همچون استشهادیه ادعای زوجه را انکار نمایید

قسامه در امور کیفری و در شرایط خاص اجرا میشود در این مورد مصداق ندارد باید مدرک دال بر پراخت ارائه نمایید

قسامه مربوط به دعاوی کیفری می باشد

با درود در موضوع شما قسامه منتفی است.

قسامه در امور کیفری وبا شرایط خاص است لاکن قسم به عنوان ادله اثبات دعوی را می توانید.

با سلام
اگر منظور شما از قسامه ، اتیان سوگند به قرآن کریم در دعاوی حقوقی است میتوانید از دادگاه تقاضا نمایید اما نهایتا ملاک نظر دادگاه خواهد بود که با تقاضای شما موافقت نماید یا خیر .

با سلام
مخاطب گرامی؛ لازم به ذکر است که اجرای مراسم قسامه در دعاوی حقوقی امکانپذیر نمی باشد؛ چرا که این شیوه از سوگند تنها برای اثبات اتهام یا برائت از اتهام جنایت موجب قصاص یا دیه به‌کار می‌رود. در فرض سوال شما درخواست اتیان سوگند تنها از سوی مدعی در دعاوی حقوقی پذیرفته می شود آنهم در جایی که یا ادله کافی برای اثبات مدعی وجود ندارد یا اگر هست ناقص می باشد. حال آنچه از سوال شما برداشت می گردد مدعی زوجه می باشد که بدلیل کفایت ادله در دادگاه بدوی درخواست سوگند ننموده و از طرفی چون ادله کافی برای اثبات دین وجود داشته است، زوج محکوم به پرداخت گردیده است. بنابراین درخواست سوگند از سوی محکوم علیه بعنوان تجدیدنظرخواه قابل رد می باشد. تجدیدنظرخواه در این فرض می بایست ادله ای که موجب محکومیت وی گردیده است، را رد نماید.