میتونه یه وکالت بده من برم دنبال کار رو بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۰ #05621338

سلام
ماشین رو به دلیل رانندگی بدون گواهینامه و سرعت غیر مجاز و حرکات مارپیچ بردن پارکینگ سناد ترخیص معرفی نامه داده به دادگاه عموم و سازمان پیشگیری از سوانح و جرایم رانندگی
الان راننده متخلف به دلایلی نمیتونه بره دادگاه
در شرایطی که ماشین به نام فرد دیگری است نه من و نه راننده؟
هزینه وکالت برای ادامه امور چقدره؟
رای دادگاه واسه گواهینامه چیه؟
ممنون

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید حتما وکیل دادگستری بگیرند

برای وکالت در دادگاه باید وکیل دادگستری گرفته شود.

با سلام

به غیر از حضور در دادگاه و دفاع از دعاوی ایشان می تواند به شخص دیگر وکالت انجام امورشان را بدهند .بدین نحو که تعداد معدودی دفاتراسنادرسمی در تهران وجود دارد که با حضور در زندان از شخص زندانی وکالتنامه اخذ مینمایند .البته خود شخص زندانی باید به مددکاری زندان مراجعه و فرم مخصوص برای وکالتنامه را اخذ و پر نماید و در اختیار شما برای رجوع به دفتراسنادرسمی و تنظیم آن بدهد.

با سلام
اگر وکالت دفاع در دادگاه باشد شما نمیتوانید بلکه باستی وکیل دادگستری اخذ نمایید تا در دادگاه حضور بعمل برساند

خیر....باید حتما وکیل دادگستری بگیرند ....ومجازات حبس در اختیار قاضی میباشد