انجام روابط زناشویی تا چند بار مانع صدور حکم عدم تمکین خاص خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱,۳۶۲ #05452663

با سلام
میخواستم بدانم انجام روابط زناشویی تا چند بار در ماه مانع صدور حکم عدم تمکین خاص میشود
مثلا با ماهی یک یا دو بار این حکم ساقط است؟ با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعداد خاصی را نمیتوان ملاک قرار داد.

باسلام
دفعات خاصی ملاک نیست

تعداد خاصی ملاک نمی باشد..

سلام
تعداد ملاک نیست. شرایط ویژه هر فرد متفاوت است. قاعده ثابتی در این خصوص حاکم نیست. شرح جزئیات نیازمند مشاوره اختصاصی است.

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است موجب عسر و حرج زوجه نیست.
تعداد موضوعیت ندارد، عسر و حرج ملاک است

همین که زن در منزل زوج اقامت مستمر داشته باشد دلالت بر تمکین عام وی از مرد دارد و تعداد دفعات ارتباط زناشویی بستگی به نیاز جسمی و جنسی زوج دارد و گرچه نمی توان تعداد خاصی برای آن تعیین نمود ولی هر ماه یک الی دو بار ارتباط می تواند مظنه در تمکین را رد کند ضمنا شهادت فرزندان مشترک مبنی بر رضایت زوجه جهت حضور در اطاق خواب زوج اثبات کننده تمکین خاص است و لازم نیست دلیل دیگری ارائه شود. چنانچه توضیحات دقیقتری لازم دارید یک مشاوره تلفنی تنظیم نمائید.

انجام رابطه زناشویی در هر ماه نشانه ادامه زندگی است و نمی توان مرد را متهم به ترک زندگی مشترک نمود باید به جهات دیگری تقاضای طلاق کرد