قاضی پرونده قبلی می گوید رضایت نامه مورد قبول نیست؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۶۸ #05449203

با سلام و وقت بخیر بنده چک برگشتی داشتم و پول به حساب واریز کردم و طرف چک را برداشته مبلغی را هم به از بابت هزینه دادرسی توافقی بصورت زبانی به حساب واریز کردم و اون موقع رضایت داد و من هم همان رضایت نامه به اجرای احکام مدنی شورا تحویل حسابهای را رفع توقیف نمود ولی بعد از ۳ ماه برایم نیابت آمد بنده چه کار کنم

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
باتوجه به رضایتنامه ضنیمه پرونده به اجرا مراجعه تقاضای مختومه کردن پرونده بدید

به نظرم پاسخ همکاران گرامی در خصوص رضایت نامه رسمی یا رضایت در نزد دادگاه صحیح می باشد

درود
رضایت رسمی باید در پرونده قرار می دادند.

سلام از شاکی بخواهید از طریق دفاتر خدمات قضایی رضایت را اعلام و مختومه شدن پرونده رو بخواهید

احتمالا رضایت به شکل سند عادی تنظیم شده و تایید اصالت امضا ممکن نبوده، می بایست رضایت نامه را در دفترخانه تنظیم کنید و یا شاکی با ارسال لایحه به دادگاه رضایت بی قید و شرط خود را اعلام نماید

با درود اگر رضایت بی قید و شرط داده باشد (کتبا)، موجبی برای تعقیب شما نخواهد بود.

سلام رضایت نامه که به شورا تحویل داده اید احتمالا عادی بین خودتون نوشته شده و مورد قبول واقع نشده است .شما میتونید هم از طریق دفتر ثبت اسناد رضایت نامه را تنظیم کنید و به شورا ارایه بدید یا اینکه به همراه طرف مقابل تون حضوری برید و همونجا رضایت را صورت مجلس کنند .یا از طریق دفاتر خدمات قضایی می‌توانند با دادن لایحه تقاضای مختومه شدن پرونده را بخواهند.موفق باشید