هنگام فسخ قرارداد مبلغ کسر شده قانونی بوده یا خیر؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۰ #05397584

سلام بنده پس از عقد قرارداد خرید یه واحد مسکونی به ارزش ۳۰۰ میلیون تومان به بنگاه املاک اعلام کردم منصرف شدم(۲۴ساعت بعد) اکنون پس از فسخ بنگاه املاک مبلغ ۲ میلیون تومان به عنوان کمیسیون دریافت نمود. مبلغ کسر شده قانونی بوده یا خیر؟ با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر شما امکان استرداد وجه را ندارید چرا که فسخ قرارداد ارتباطی به بنگاه ندارد

سلام و درود
با توجه به تنظیم بیع نامه در دفتر املاک دریافت وجه با اشکالی مواجه نیست.
موفق باشید.

قانونی بوده و قابل استرداد نیست ، مگر اینکه حین عقد قرارداد بنحو دیگری تراضی نموده باشید.

سلام

حق دلالی با انعقاد قرارداد به بنگاه تعلق می گیرد و فسخ بعدی معامله تاثیری در آن ندارد و قابل استرداد نیست.