آیا بنده میتونم بخاطر تدلیس در امر ازدواج شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۸ #05329058

سلام خسته نباشید
من با فردی ۲ماه که صیغه کردم که کتبی هم ثبت شد ولی مدت زمان صیغه تموم شد و قرار بود بعد صیغه بریم عقد کنیم ولی ایشون سر موضوعات الکی پشیمون شدن و نمیخوان بیان که عقد کنیم و بنده همون هفته های اول فهمیدم که ایشون قبل اینکه بیان خواستگاری بنده هم رابطه نامشروع داشتن همم که اعتیاد داشتن ولی هیچکدومش رو به بنده نگفتن و حتی وقتی ازشون پرسیدم که قبلا چیزی مصرف میکردن گفتن نه و به بنده دروغ گفتن و تا الان من به هیچکس نگفتم که ایشون اینجوری بودن ایا بنده میتونم از ایشون به عنوان تدلیس در امر ازدواج شکایت کنم؟ و مهریه رو بگیرم؟ ممنون میشم که راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام درخواست تدلیس درموردعقد دائم می باشد ودرموردعقدموقت موضوعیت ندارد. میتوانید درخواست مهریه کنید.

درخواست تایید تدلیس در ازدواج برای اعلام فسخ نکاح بوده و غالبا مربوط به عقد دائم است در صورتی که شما اقدام به بخشیدن مهریه ننموده باشید مستحق دریافت آن تحت هر شرایطی با وقع نزدیکی خواهید بود.

اساسا نکاح موقت بدون تعیین مهریه باطل است در نتیجه در صورتی که شما اقدام به بخشیدن مهریه ننموده باشید مستحق دریافت آن تحت هر شرایطی با وقع نزدیکی خواهید بود.
ضمنا تدلیس در ازدواح از موارد فسخ نکاح دائم به شمار رفته در مورد شما با وجود انقضا مدت موضوعیت ندارد.

- امکان مطالبه مهریه برای شما وجود دارد .
- درخواست تایید تدلیس در ازدواج برای اعلام فسخ نکاح بوده و غالبا مربوط به عقد دائم است ولی برای عقد موقتی که موعدش منقضی شده باشد توسل به ادعای تدلیس بی معنی است .