اخاذی و تهدید را چطور پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۳ #05319346

سلام.حدود ۱۵ سال پیش با خانمی آشنا شدم و مدتی با ایشان دوست بودم.بعد که من ازدواج کردم،تا حدود ۲ ماه و نیم پیش که ایشان به مغازه من مراجعه کرد و جهت کار کردن با ما به توافق رسید در خدمتشان بودیم.در همین مدت قرار ازدواج موقت گذاشتیم که به نوشتن دفترچه منجر شد اما این دفترچه به هیچ امضایی نرسید.با این اوصاف که قرار ماه ۶ ماه بود،من برای ایشان خانه هم گرفتم.اما ایشان هر روز با یک نفر غریبه در ارتباط بود و هر روز یک تلفن که نه، تلفنهای جدیدی در حال مکالمه بود.به همین دلیل ما با هم به دعوا رسیدیم و ایشان شروع به آبروریزی و تهدید و پیامک های توهین آمیز و تهدید کرد.ضمنا ایشان از روز اول هم به نیت اخذ پول امده بود که من متوجه نبودم.حال ایشان با توجه به آبروریزی و تهدیدهایی که میکند من چه بلید بکنم.و سوال بعدی که بلحاظ قانونی آیا ایشان حق و حقوقات دارد یا نه

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
چنانچه در دفتر ثبت عقد؛ موقت ثبت نشده باشد ایشان هیچ گونه حق و حقوقی نخواهد داشت به عنوان اخاذی و توهین و تهدید و... میتوانید شکایت خود را ثبت کنید متن پیامها را به عنوان مستند به دادگاه کیفری ارائه نمایید .با ثبت درخواست ارزیابی امکان ارائه پاسخ جامع تر را فراهم نمایید.موفق باشید