چه مدارکی به دادگاه به شورای حل اختلاف ارائه دهم تا مبلغ نفقه کمی برای اینجانب حساب کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۳ #05259010

من وهمسرم در دوران عقد هستیم،من به همراه والدینم زندگی میکنم و همسرم هم به همراه والدینش زندگی میکند، اینجانب بیکار هستم، مدرکم کارشناسی ارشد هست،مدرک همسرمم هم کارشناسی ارشد هست و به صورت حق التدریس ساعتی در دانشگاه تدریس میکند، ماهیانه ۷۰۰ هزارتومن قسط وام ازدواج پرداخت میکنم، و از نظر مالی بسیار ندار می باشم، محل زندگی همسرم با والدینش بالای شهر و محل زندگی من با والدینم منطقه متوسط شهر است، همسرم مهریه اش را که ۵۱۴ سکه بهار آزادی است به اجرا گذاشته، علاوه برآن درخواست نفقه نیز کرده است.

چه مدارکی به دادگاه به شورای حل اختلاف ارائه دهم تا مبلغ نفقه کمی برای اینجانب حساب کنند؟
چون شورا به من ابلاغ کرده هر مدرکی داری مبنی بر اینکه کمک میکنه به کارشناس جهت تعیین نفقه به شورا تحویل دهم.

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید بیکار بودن خود را اثبات کنید و اینکه چه میزان قسط می دهید هم موثر است

سلام در تعیین نفقه شان زوجه و تمکن مالی زوج و مزان درآمد وی و نیز هزینه های متعارف زندگی مورد توجه قرار می گیرد .