قرار نهایی صادر شد یعنی چه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۶ #05203680

سلام
برای پرونده ای که در (دادسرا) دارم و درموردش در سایت شما سوالت زیادی پرسیدم
پیامک قرار نهایی صادر شد آمده یعنی چی؟
آخه یکی بهم گفت پیامک دادسرا برای منع مجرمیت یا محکومیتته چون قرار های بعدی اکثرا در دادگاه صادر میشه و اگه مطالعه کنید همه چی به نفع منه ولی با این حال خیلی استرس دارم چندین شبه نمیتونم بخوابم

اگر قراری که برام صادر میشه به نفع من نباشه باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قرار نهایی قراری ست که به موجب آن پرونده مختومه می شود

پرسش شما مبهم است لیکن چنانچه شاکی هستید و بنابر ادعای خودت همه چیز به نفع شما میباشد این پیام میتواند صدور قرار جلب به دادرسی یا قرار مجرمیت طرف باشد که به نفع شماست ولی پیشنهاد میکنم به جای استرس و نخوابیدن به سایت مراجعه و مشاهده کنی چون از روز ارسال پیامک ابلاغ محسوب میشه تا چنانچه به ضرر شما باشد در مهلت مقرر بتوانی اعتراض کنی

سلامو درود
دوست گرامی
قرارهای نهایی صادره از دادسرا یا قرار منع تعقیب است یا قرار جلب به دادرسی.اگر منع تعقیب باشد که توسط شاکی قابل اعتراض است و چنانچه قرار جلب به دادرسی باشد قابل اعتراض نیست