آیا در وصول مهریه تفاوتی بین درخواست طلاق از سوی زوج یا زوجه وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۶ #05200436

اگر درخواست طلاق از سمت زوج باشد آیا نسبت دریافتی ماهانه از حقوق زوج بابت مهریه تفاوتی دارد با اینکه زوجه خود مهریه را اجرا گذاشته باشد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
خیر.میزان اقساط باتوجه به استطاعت مالی زوج اعلام می گردد

سلام خیر قسط بندی بر مبنای درامد زوج بوده

خیر . تقسیط مهریه تنها بر مبنای درآمد زوج بوده و ربطی به تقاضای طلاق زوج یا مطالبه زوجه ندارد .

در هر دو موردی که بیان نمودید نهایتا به وصول مهریه منتج میشود چه مطالبه مهریه از سوی شما مطرح شود یا زوج متعاقب درخواست طلاق از سوی دادگاه ملزم به تادیه مهریه و حقوق مالی زوجه شده باشد