با شکایت مبنی بر مزاحمت چگونه رفع اتهام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۵ #05175375

س
من چند ماه پیش با زنی اشنا شدم که با نگاهش انگار میخاست حرفی بزند این سر نخ شد برا من وایه برقراری رابطه
اما بعد از گذشت چند ماه شوهرش قضیه رو فهمیده و ادعای شکایت و مزاحمت میکنه

مشاوره حقوقی مزاحمت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مدارک ایشان اگر صرفا" ارتباط از طریق تلفن یا پیامک باشد میتواند مصداق روابط نامشروع تلقی گردد لیکن اثبات زنا با توجه به اینکه نیاز به شهادت چهار مرد عادل است بسیار سخت است.

در صورت اثبات از ناحیه همسر رابطه نامشروع تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری

در صورت اثبات اگر رابطه در حد تقبیل و مضاجعه باشد، رابطه نامشروع است و مجازات آن تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری است.

سلام طرح شکایت مستلزم اثبات آن در دادگاه است و رفع اتهام از خود در صورتی که پیامک هایی در این خصوص باشد و یا تماس از سمت شما شده بسیار سخت است !

اگر بتواند ثابت نماید مصداق زنا میباشد