صدور چک به نام شخص، پاس شدن در بانک توسط فرد دیگر

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۷ #05107823

با سلام، من پارسال دو فقره چک حدود۴۰۰میلیون رو امضا کردم که فردی نیز آن‌ها را در وجه خودش نوشت ولی در روز سررسید وصول چک به من گفت به نام پدرش ثبت کنم تا آن‌ها را نیز پاس کند و من هم این کار رو کردم. الان با این حال که چک‌ها با ثبت صیادی به نام پدرش ثبت شده و چک‌ها رو توسط پدرش پاس شدن(پشت چک هم من نوشتم در وجه پدرش صحیح می‌باشد و امضا کردم)، پول به حساب پدرش واریز شده و فقط در روی لاشه‌ها اسم پسرش هست. پسرش میتونه علیه من مطالبه وجه یا هر چیزی بکند؟ این که چک پاس شده نشون دهنده این هست ک چک هارو بهم پس داده و دیگه دینی ندارم بهش؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نحوه صحیح انتقال وجه این بود که خود پسر آن را به نام پدرش انتقال دهید ولیکن با پیام های رد و بدل شده یا شهادت شهود و وجود امضا پسر پشت چک منتقل الیه قابل اثبات می باشد

با سلام
سند طلب ایشان چک میباشد که با ارائه آن به بانک وصول شده و ظاهرا دلیلی بر بدهکاری وجود ندارد.

درود
همین که چکها وصول شده اند به معنای تادیه دین از طرف شماست و شخص دیگری در این خصوص نمی تواند مدعی حقی گردد

با سلام
صدور چک ابتدائا در وجه خودش و پس از آن ثبت به نام پدر و وصول توسط وی، اماره ای بر این است که اقدام مزبور به درخواست شخص طرف، صورت گرفته است.

با سلام
بنا به رعایت شرایطی میتوان اثبات کرد که نیاز به توضیحات بیشتر دارد
و پیشنهاد میگردد از مشاوره تلفنی یا آنلاین استفاده نمایید