دادگاه مجبور خواهد کرد قیمت ماشین پرداخت بشه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۹۵ #05038741

با سلام خسته نباشید
زوج هستم همسرم مهریه ۱۱۴ سکه خود از طریق دادگاه به اجرا گذاشته است و با تامین خواسته ماشینی که به نام من بود را توقیف کرده..در اصل ماشین مال پدرم اما به اسم من بود ..پدرم به زور ماشین را ازمن گرفت و به اوراقی ها فروخت..الان چی میشه؟دادگاه ماشین را در اجرای حکم از من خواهد خواست؟این ماشین که به اسم من بود در تعیین پیش قسط مهریه تاثیر خواهد داشت؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر صورت خودرو به نام بوده و جزو دارایی شما محسوب میشود در نتیجه در رای اعسار موثر خواهد بود.

باسلام چون سند به نامتون بود پس خودرو مال شماست ودر دادخواست اعسار تاثیر دارد

سلام .چون سند به نام شما بوده ، پس جزو اموال شما قرار خواهد گرفت و مسئولیت ارائه آن به هر صورت به عهده شماست .لذا، فروش آن حتی به اوراقی چیزی از مسئولیت شما نکاسته و در دادخواست اعسار شما نیز موثر خواهد بود .

به علت توقیف خودرو طی اجرائیه و فقدان خودرو احتمالا درخواست اعسار شما قبول نمیشود

درود بر شما به علت توقیف خودرو طی اجرائیه و فقدان خودرو احتمالا" درخواست اعسار شما قبول نمیشود

در صورت عدم توانایی بضاعت مالی اوضاع احوال شخصیه نسبت به مطالبه مهریه دادخواست اعسار مطرح کنید همچنین در خصوص فروش خودرو به شخص ثالث مالک با توجه به مستندات مدارک می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی توقیف عملیات اجرایی رفع توقیف اقدام نماید

سلام، صرف اینکه سند به نام شما بوده کافی برای توقیف است...