چگونه اقدام به رفع توقیف مغازه بابت مهریه، نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۸۰۴ #05015873

سلام
همسرم بابت پانصد سکه مهریه مغازه دویست یا سیصد میلیونی سی متریم که تنها دارایی من در دنیاست رو توقیف کرده سرمایه زیادی هم ندارم، شاید ۷۰ یا ۸۰ میلیون که با آن در مغازه مشغول روزی حلال هستم، چند روز پیش اومدن متر زدن و گفتن میزاریم برا مناقصه
من به چند بانک بدهی دارم، بیماری خاصی دارم که باید تا آخر عمرم داروهایی بخورم که پر هزینه هستن و اگر قطع کنم تبدیل به سرطان و کشنده خواهد شد.
حال با این شرایط چقدر امکان داره که مغازم رو مناقصه نزارن یا هیچ راهی وجود نداره؟
آیا راهی برای نجاتم هست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مغازه جزو مستثنیات دین نیست همچنین آن مقدار ۸۰میلیونی که دارید هم قابل توقیف است
اما سخن دراین است که به میزان مصرف داروهای شما از اموالتان مقداری به جهت درمان ضروری قابل توقیف نبوده از مستثنیات محسوب می شود
بهترین کار جلب رضایت همسرتان است

سلام
مغازه جز مستثنیات دین نیست و متاسفانه راه حل خاصی وجود ندارد

مغاره جزء مستثنیات دین نیست

با سلام بایستی با استدلال مستثنیات بودن مغازه و محل کسب بودن آن و همچنین موضوع عدم دارایی را به قاضی اجرای احکام منعکس نمایید تا به این موضوع رسیدگی گردد.

با سلام
اصولا مغازه از مستثنیات دین محسوب نمی گردد. حال شما دلایلتان را اظهار نمایید انشا الله مورد قبول افتند.