شریکم از من شکایت خیانت در امانت کرده است؛ حکم برائت برای من صادر شده؛ تجدید نظر کرده نتیجه چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۳ #05005719

باتوجه به اظهارات و مدارکی که به دادگاه ارائه داده و گفته شهود با اینکه قولنامه دستی به نام ایشان میباشد اما

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان پیش بینی نتیجه نیست

درود
نتیجه قابل پیش بینی نیست.

سلام
در پرونده برای طرفین حق تجدید نظر محفوظ است .نتیجه آن بستگی به اسناد و مدارک و دلایل اثبانی تجدیدنظرخواه در دادگاه تجدیدنظر دارد .

درود بر شما، چنانچه مدارک و مستندات محکمی بر ادعای خود داشته باشند، ممکن است رای بدوی نقض شود، لکن همه چیز وابسته به مدارک ارائه شده خواهد بود.

با سلام نتیجه دادگاه تجدیدنظر‌بستگی به محتویات پرونده و لوایح طرفین دارد .

هر ذینفع حق تجدیدنظرخواهی به رای بدوی را دارد

با سلام..
نتیجه پرونده در دادگاه تجدیدنظر بستگی به لایحه تنظیمی وی و اسناد و مدارک و دلایل اثبانی تجدیدنظرخواه در دادگاه تجدیدنظر دارد و همچنین به محتویات پرونده، که بدون ملاحظه اوراق پرونده و بررسی مدارک و دلایل استنادی در آن، امکان اظهارنظر قطعی مبنی بر نقض و یا تائید دادانامه نخستین، در این سایت نمی باشد..