توقیف مبلغ حاصل از فروش مال برای مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۲ #04970795

با سلام و تشکر از شما که خیلی مشکلات وسؤال‌های من رو راهنمایی خوب داشتید و ممنون
شوهر من خونه ای که مثتثنی الدین بود رو فروخته و جای دیگه داره میخره به قاضی مراجعه کردم دستور به اجرا احکام داد برای ابلاغ به خریدار اما وقتی به اجرا احکام مراجعه کردم ابلاغی مبنی بر‌این صادر کرد که اقای خریدار هر مبلغی قراره به شوهر برای خرید بدهد توقیف هست و پرداخت نکنند
اما مبلغ خریدار رو پرداخته کردند و تموم شده و به اجرا احکام گفتم الان اون تو حساب همسر من واریز کرده اما در جواب گفتند پس دیگه هیج کاری نمیشه کرد و اون خریدار مبلغ رو داده و گفتند دیگه دستور قاضی برای ابلاغ به خریدار برای توضیح فایده نداره خانم دیگه پول گرفته و کاری نمیتونی کنی؟

پس چطور مال معرفی میکنند و از مهریه کم میشه دوسال قبل حسابش توقیف شد که همه خالی بودند مهندس هم هستند و کارخوب دارند
من کجا باید برم و چی بخوام؟ قاضی شعبه اونو کفت و اجرا هم این جواب دادند
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعریف و تمجید لازم نیست نظرلطف سرکاراست
اگر ادعای شما درسته به قاضی اجرای احکام منتقل کنید

با درود به قاضی شعبه مربوطه مراجعه و موضوع را منتقل کنید.

درود بر شما، بهتر است از طریق شعبه ی موردنظر اقدام به انسداد حساب ایشان نمایید.

به قاضی شعبه رجوع کرده و موضوع را مطرح و درخواست مسدودی حساب دهید.

پرداخت کننده تخلف کرده قابل پیگیری هستش