قاضی دستور استعلام از اداره ثبت را داده؛ چطور میشه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۸۸۰ #04967254

با سلام و احترام
من دادخواست اجرت المثل خانه خود که جزء قسمت غیر منقول مهریه ام است را دادم اما حالا بعد از آوردن کارشناس و دوندگی فهمیدم شماره پلاک ثبتی را اشتباه وارد شده در دفتر خدمات قضایی البته فقط یک رقم به جای ۱۷/۱ نوشته ۱۷/۲ حالا قاضی دستور استعلام از اداره ثبت را داده. چطور میشه؟؟؟ پرونده بسته میشه؟؟؟ راهی برای درست شدن داره؟؟؟
و راستی بقیه برگها درسته

مشاوره حقوقی ملکی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باتوجه به اشتباه شما در اعلام پلاک ثبتی دادخواست شما رد خواهد شد مگر اینکه طی لایحه به قاضی اعلام دارید که اشتباه شده و اصلاح کنید تا با پلاک ثبتی جدید استعلام‌گرفته شود.

با سلام واحترام در صورتی که در استعلام صورت گرفته شما به عنوان مالک باشید رسیدگی ادامه پیدا خواهد کرد و در غیر اینصورت دعوا رد خواهد شد موفق و پیروز باشید

درصورتیکه موضوع را به قاضی اطلاع ندهید این مورد رد میشود چون رابطه مالکیت شما اثبات شود

سلام شما با تقدیم لایحه به دادگاه ضمن اعلام موضوع به استناد عقدنامه پیوست دادخواست استعلام پلاک صحیح را درخواست کنید

سلام
اگربراساس استعلام مالک باشیدرسیدگی ادامه پیدامیکند

سلام
فورا طی لایحه ای موضوع را برای قاضی شعبه شرح و تقاضای رفع نقص کنید . چون در غیر اینصورت عدم مالکیت شما معین و شکایت شما رد خواهد شد .موفق باشید .

در این موارد اصل دعوا متوجه متصرف است و اساسا تغییر خواسته محسوب نمی شود ، شما می توانید طی یک لایحه دقیق به قاضی موضوع استعلام مجدد را اعلام نمایید .