اخیرا فرزند آن شخص اقدام به دعوی مطالبه وجه چک و خسارات آن را از سررسید تاکنون نموده است،من توان پرداخت ندارم،چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۹ #04890923

با سلام و دعای خیر:
احتراما، اینجانب با ۲۱ سال سابقه خدمت و بیمه پردازی، از سال ۸۵ بیکار اجباری شدم، برابر قانون ۵ سال از مزایای بیمه بیکاری استفاده کردم تا سال ۱۳۹۰، سال ۸۸ با توجه به شرایط سخت زندگی و اقتصاد حاکم در کشور از سویی و آسیب ها و صدمات وارده در زمان جبهه و جنگ از طرف دیگر، موجب سکته مغزی و عمل جراحی سر انجام دادم، بدلیل عدم هرگونه درآمدی نتوانستم ادامه بیمه پردازی کنم و از سال ۹۲ بخاطر ۱۶ ماه کسری( تا مرحله ۳۰ سال ) همچنان منتظرم تا به ۶۰ سالگی برسم ( اگر خدا بخواهد ) ، ما دو نفر زن و شوهر هستیم که با یارانه و کمکهای فرزند پسرم امرار و معاش میکنیم، سال ۹۲ به جهت حل یک مشکل بانکی ناگزیر از شخصی ۶/۶۵۰/۰۰۰ تومان گرفتم و یک فقره چک ۷ میلیون تومانی یک ماهه دادم، چون در سررسید امکان پرداخت نبود باز هم تمدید و سود آن را دادم تا ماه چهارم سال ۹۳ تمامی سودهایش را طی چک میدادم تا به کمک یکی از فامیلان یک فقره چک ۵ میلیون تومانی بهش دادم و گفتم ۲ میلیون تومان بدهکارت میشوم که نه توان پرداخت آن را در حال حاضر دارم و نه میتوانم سودش را بدهم باید مهلت بدهی تا ملک وارثی را بفروشیم ایشان قبول کردند و از سال ۹۲ هیچ اقدامی نسبت به چک ۷ میلیونی نکردند، اما اخیرا فرزندش اقدام به دعوی مطالبه وجه چک و خسارات آن را از سررسید تا کنون کرده است.
لطفا بفرمایید چگونه حقم را اثبات نمایم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

گربتوانید اثبات کنید که پول ربا بوده نه تنها چک استرداد میشود بلکه سودمبالغ ان قابل برگشت است
مستندات و شهود خود را به دادگاه ارائه دهید

اگربتوانید اثبات کنید که پول روی بوده نه تنها چک استرداد میشود بلکه سودان قابل برگشت است
مستندات و شهود خود را به دادگاه ارائه دهید