میتونم جریمه را تا پایان کار پرداخت نکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۹۷ #04852931

با سلام و عرض ادب خدمت اساتید
بزرگواران پروانه ساخت احداث اضافه اشکوب از شهرداری گرفتم شروع به ساخت کردم وسط راه پولم تمام شد یعنی فقط تونستم شیروانی و تیغه های دیوارا رو بالا ببرم رفتم از بانک مسکن وام ساخت بگیرم بانک منو ارجاع داد به استعلام کارشناس شهرداری
کارشناس شهرداری بعد از بازدید عدم پارکینگ رو به عنوان خلاف اینجانب ذکر کرد و با ارجاع به کمیسیون ماده ۱۰۰ مبلغ ۴۰ میلیون جریمه شدم
یعنی نه وام رو تونستم بگیرم تازه ۴۰ میلیون هم جریمه شدم
حالا سوالم از اساتید این است با توجه به اینکه من برای پایان کار نرفتم بلکه برای وام بوده ودر حال حاظر کاراحداث بنای اینجانب نیمه تمام است و اینکه پولی برای پرداخت جریمه ندارم چون اگه پول داشتم خوب مراحل ساختو ادامه میدادم و دنبال وام نمیرفتم اگر جریمه ماده ۱۰۰ شهرداری رو پرداخت نکنم شهرداری میتونه حکم تخریب منزل مسکونی منو بگیره
یا اینکه کلا شهرداری چکاری میتونه علیه من انجام بده با تشکر فراوان ایا میتونم جریمه را تا پایان کار پرداخت نکنم ؟
حساب کن رفتم وام بگیرم دارم به تخریب خونم توسط شهرداری فکر میکنم تو این مملکت

مشاوره حقوقی شهرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود. میتوانید به حکم ماده صد بدوی اعتراض کنید تا در کمیسیون تجدیدنظر ماده صد دوباره بررسی بشه اگر تجدیدنظر هم تائید کرد جهت رسیدگی مجدد و خریدن زمان جهت تکمیل بنا در دیوان عدالت اداری اعتراض نمائید.

می توانید اعتراض نمایید

باسلام اعتراض را مطرح نماید

امکان اعتراض برای شما فراهم است

سلام
اعتراض خود نسبت به رای کمیسیون صد را اعلام نمایید‌

به رای کمیسیون صد اعتراض کنید.

با عرض ادب و احترام
کمسیون ماده ۱۰۰ برای شما قطعا در بدوی و تجدید نظر حکم اعاده به حالت اول را خواهد داد و دیوان عدالت اداری هم قطعا حکم را تایید خواهد کرد
پس چکاری می توانید بکنید؟
پاسخ این سوال دو حالت دارد
الف: اگر قصد اعاده دارید(تخریب)
خوب جریمه ازبین خواهد رفت
ب: تصمیم به تکمیل بنا بر اساس مرور زمان دارید
اشکوب بنا تک ناظر مهندسی عمران است پس یک مهندس عمران فرم استحکام بنا (حتی نیمه کاره ) را تایید کند به استناد آن می توانید دوسال پروانه ساختمانی را تجدید نمایید.
و جریمه تعلیق می گردد.
جهت اطلاعات بیشتر با کارشناسان بنیاد وکلاء ارتباط برقرار کنید
با تشکر
دکتر حشمدار