بر اساس معامله بین دو شخص دیگر، امکان توقیف ماشین من وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۸ #04788087

سلام
بنده حدود ۳ ماه پیش ماشینی خریداری کردم و تمام مراحل انتقال سند بدون اشکال سپری شد و در حال حاضر ماشین به اسم بنده است، امروز صبح تماسی از طرف پلیس با من گرفته شد که باید برای پاره ای از مسائل مراجعه کنم، پس از مراجعه متوجه شدم که معامله ای که بین یکی از صاحبان قبلی این ماشین با مالک بعدی انجام شده، مشکل داشته و چک خریدار برگشت خورده و بر همین اساس ماشین توقیف شد، در صورتی که معامله ای که من با فروشنده این ماشین انجام دادم به صورت کامل انجام شده و پول به صورت کامل پرداخته و سند هم ثبت شده.
آیا بر اساس معامله بین ۲ شخص غیر مرتبط با من اجازه توقیف ماشین من را دارند؟
راه های پیش پای من برای برگردوندن ماشین یا پولی که بابت ماشین پرداخت کردم، چیست ؟

ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام برگشت چک خریدار و فروشنده قبلی نمی تواند موجب توقیف خودرو شما باشد چون شما هیچ رابطه حقوقی با ایادی قبلی نداشته اید مگر اینکه بیع سابق به دلیلی از دلایل باطل باشد یا در سلسله نقل و انتقالات جرایمی همچون جعل و یا کلاهبرداری یا معامله به قصد فرار از دین... اتفاق افتاده باشد. به هر روی شما به عنوان مالک دست اخر با حسن نیت و بدون اطلاع از اشکالات قانونی سلسله معاملات سابق
در صورت ابطال معامله حق دریافت ثمن معامله و خسارت از فروشنده مستقیم خود را خواهید داشت.