شرایط طلاق از زوجه ای که رابطه نامشروع انجام داده، چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۰ #04778191

همسرم با مردی دیگر به مدت ۱۰ سال رابطه نامشروع داشت. من برای اثبات این مسئله مدرکی ندارم فقط اعترافات همسرم وجود دارد و با این حال میخواهم درخواست طلاق و جدایی را با این عنوان بدهم البته این اعتراف خانم به شکل مکتوب نزد من است.
سوالم اینست که خانم میتواند درخواست مهریه و نفقه نماید یا بدلیل داشتن روابط نا مشروع این حقوق از لحاظ قانونی از او ساقط میشود؟
یعنی راحتترین روش برای جدایی از همچین زنی چیست؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید نسبت به طرح دعوای رابطه ناشمروع اقدام نمایید و ادله موجود را در اختیار دادگاه بگذارید
لازم به ذکر است که رابطه نامشروع مانع پرداخت مهریه و نفقه نخواهد بود
در خصوص جدایی به نظر بهترین راهکار جدایی ازطریق طلاق توافق و ابرا ذمه شما از تمام حقوق مالی زوجه می باشد

باسلام. با توجه به اینکه به محض وقوع عقد نکاح مهریه به زن تعلق میگیرد بنابراین در هر حال شما موظف به پرداخت مهریه هستید ولیکن در خصوص نفقه چنانچه ناشزه بوده و این امر به اثبات برسد از پرداخت نفقه معاف خواهید بود به نظر من بهترین راه جدایی انجام طلاق توافقی است که هم در مدت زمان بسیار کوتاهی صورت می گیرد و هم شما قادر خواهید بود که توافق هر مبلغی که تمایل داشتید نسبت به حقوق زوجه قید نمایید البته به شرط اینکه زوجه نیز با این توافق موافق باشد

سلام و درود
ارتباط نامشروع زوجه موجب اسقاط حق مطالبه مهریه، نفقه و سایر حقوق مالی جز اجرت المثل ایام زوجیت نمیگردد، به جای اجرت المثل ایام زوجیت هم حتی نحله به وی تعلق خواهد گرفت ولکن بهترین روش برای جدایی طلاق توافقی است و در قبال بخشش کل یا بعض مهریه و حقوق مالی و غیرمالی چون حضانت میتوانید پس از انجام جلسات مشاوره با اخذ نوبت از سایت بهزیستی به ثبت طلاق توافقی در دفتر خدمات قضایی اقدام و در کمترین زمان طلاق واقع و ثبت گردد.
موفق باشید.

سلام وقت بخیر
تحت هر شرایطی مهریه به خانم تعلق می گیرد ، بابت نفقه اکر تمکین داشته اند مستحق دریافت نفقه هستند و برای طلاق از طرف زوج نیازی به دلیل برای طلاق نیست می توانید دادخواست طلاق ثبت نمایید اما برای تسریع امور می توانید دادخواست طلاق توافقی ثبت نمایید .

بله تقاضای مهریه و نفقه می تواند بدهد

با سلام
رابطه نامشروع مانع مهریه و نفقه نیست.

مشکل شما نیاز به بررسی دارد وابتدا باید در مورد رابطه نامشروع همسرتان حکم قطعی صادر گردد تا بتوانید به آن استناد نمایید و راحت ترین راه طلاق توافقی است