با توجه به نامه اطلاعات که علت تامه حکم ماده صد میباشد و مرتفع شده است، برای رسیدگی مجدد چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۶ #04750269

اینجانب در سال ۹۳ اقدام به ساخت ساختمان نمودم که در محدوده حریم ارتفاع امنیتی اداره اطلاعات بوده و برای بهار خواب ( طبقه چهارم ) در کمیسیون ماده صد ( بدلیل حریم امنیتی ) رای تخریب صادر شده .
۱- شعبه سی ام دیوان ابتدا رای به ورود شکایت صادر و نقض ماده صد جهت بررسی و کارشناسی به کمیسیون ماده صد ارجاع شد.. متاسفانه ماده صد بدون توجه به رای و دستورات دیوان مصرانه مجددا حکم به تخریب صادر نمود .
۲- همان شعبه سی ام بدوی این بار بدون توجه به مفاد رای اولش رای ماده صد را تایید و شکایت اینجانب را رد نمود .
۳- شعبه شانزده دیوان هم رای بدوی دیوان را ( بدلیل حریم امنیتی ) تایید نمود .
۴- اداره اطلاعات به شهرداری اعلام نموده که مورد حریم امنیتی بلامانع شده و نیاز به تخریب نیست .
۵- تقاضای اعاده دادرسی نمودم که متاسفانه رد شد.
۶- ضمنا کارشناس رسمی دادگستری و کارشناس نظام مهندسی اظهار نظر نموده مورد را مشمول تبصره ۱ ماده صد نمیباشد .
خواهشمند است راهنمایی فرمایید با توجه به نامه اطلاعات که علت تامه حکم ماده صد میباشد و مرتفع شده است برای رسیدگی مجدد چه راهکاری وجود دارد تا اینجانب متضرر نگردم .

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ؛
اعاده دادرسی باید درخواست شود