اگر بخواهم از اموال پدرو مادرم چیزی به من نرسد زمانی که فوت کردند، چه اقدامی میتوانم انجام دهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۴ #04704751

با سلام
خانمی هستم دارای دو خواهر و یک برادر، چند سال است ازدواج کرده و یک فرزند دارم پدر و مادرم در قید حیات هستند خواستم بدونم اگر بخواهم از اموال پدرو مادرم چیزی به من نرسد زمانی که فوت کردند تا شوهرم مرا مجبور به فروش آن نکند تا زمانی که پدر و مادرم زنده هستند چه اقدامی میتوانم انجام دهم که در آینده بعد از فوتشان دچار مشکل نشوم حتی حاضرم ارثی که قرار است به من برسد به تنها برادرم ببخشم...
لطفا من را راهنمایی بفرمایید ممنون.

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
ارث متعلق به بعد از فوتاست . والدین شما میتوانند در زمان حیات خود اموالشان را به فرد که بخواهند منتقل نمایند .

سلام ارث برای بعد از فوت است

سلام
در زمان حیات والدین اموال متعلق به شما نیست
ارث یکی از رایج‌ترین حقوقی است که پس از فوت افراد به ورثه او تعلق می‌گیرد

سلام
وقت بخیر
قوانین ارث از قوانین آمره هستند. قوانین آمره قوانینی هستند که بر خلاف آن نمی توانید توافقی کنید. راهکاری که می توان پیشنهاد داد این است که ید بعد از فوت اموال را به نام برادرتان بکنید و یا این که با توافق پدر و مادرتان، اموال به نفع برادرتان صلح عمری شود که پس از فوت آن ها، برادرتان مالک باشد.

با سلام ،
پدر و مادرتون میتوانند اموالشان رابرای بقیه ی خواهر و براد شما صلح عمرا کنند، اما اگر بخواهید که والدین شما متوجه نشوند خیر نمیشود

با سلام
اموال پدر و مادر بعد از فوت به وراث از جمله شما خواهد رسید و آن زمان میتوانید اموال را منتقل کنید
لیکن در زمان حیات والدین چون اموال متعلق به شما نیست نمیتوانید اقدامی جهت بخشش یا انتقال آن اموال انجام دهید

سلام.
هیچ اقدامی نمی توانید.. چون هنوز شما مالک اموال نشدید تا بخواهید آنرا بذل کنید.
در ضمن آینده نگر باشید از کجا معلوم برادر و خواهر شما در جهت خیر استفاده خواهند کرد.
بگذارید در دست خودتان بماند. واگر روز پدر و مادر شما فوت کردن می توانید سهم خود را صلح خیاری کنید