وکالت جهت فروش خودرو چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۰۲ #04668865

سلام علیکم
ببخشید من ماشینم به نام پدرم هست و قصد دارم ماشین را در شهری غیر از محل سکونت به فروش برسانم (تعویض پلاک و انتقال سند قطعی). پدر به دلیل کهولت سن ، برایش سخت است مرا همراهی کند و باید بدون حضور ایشان بروم.
میخواستم راهنمایی کنید چه نوع وکالتنامه ای باید تنظیم کنم که به نیابت از ایشان عمل تعویض پلاک + سند قطعی را انجام دهم؟
ضمنا هنوز خریدار پیدا نشده و باید بروم تهران تا مشتری پیدا شود.
با تشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پدر باید برای دادن وکالت به دفترخانه مراجعه نماید

برای تنظیم وکالت مزبور از طریق دفتر اسناد رسمی اقدام نمایید

سلام
به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه نمایید و درخواست خود را اعلام کنید تا مطابق با خواسته شما وکالتنامه تنظیم و تسلیم شود

با سلام
پدرتان باید به دفاتر اسناد سمی مراجعه نموده و وکالت کاری بابت فروش، تعویض پلاک و تنظیم سند رسمی و تمام کارهای اداری مربوطه به این را به شما وکالت دهد تا شما بتوانید به وکالت از ایشان انتقال و تعویض پلاک و تنظیم سند را انجام دهید.

با سلام ووقت بخیر
ازطریق دفاتراسنادرسمی با پدرتون حضور پیدا کنید و یک وکالت بابا فروش /تعویض بلاک .سندقطعی و مواردیدیگری که دراین مورد نیاز هست از ایشون وکالت بگیرید که شما هم به جای ایشون اختیار داشته باشید که این کاررا انجام دهید .

سلام
شما هر دفترخانه ای بروید بگویید سند وکالتنامه فروش می خواهم تنظیم شود آنها بر اساس فرمی که دارند سند وکالتنامه را با تمام جزئیات برای تان تنظیم می کنند که همه موارد در آن قید شده است به نحوی که نیازمند وجود مالک نباشد.