مجازات تعدد در جرم و سردستگی گروه مجرمانه به چه صورت هست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۶۴ #04470877

سلام دوستان حقوقی گرامی
یکی از دوستان یه گروه مجرمانه
با تعداد ۱۵ نفر با اهداف از جمله :
اخاذی
تهدید
اخذ سند به عنف
هنوز مرتکب جرمی نشدن و میدونم که اصل برائته
اگر به فرضی رییس اون گروه دستگیر بشه مجازاتش چقدره؟
و تعدد در جرمهاش که همش تعزیر هستن مجازتش به چه صورت هست؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات جرام که به صورت تعدد می باشد به صورت اشد قابل اجرا خواهد بود

با سلام
در تعدد جرم دادگاه اشد مجازات را اجرا نموده و نیز برای سر دستگی نیز باز اشد آن صادر خواهد شد

سلام
باتوجه به اینکه در این مورد تعدد مجازات جرایم تعزیری ست لذا مجازات اشد اجرا و در مورد سردستگی نیز شدیدترین مجازات اعمال خواهد شد.

درود
سرکردگی مجازات خاص خود را دارد که شدید تر از اعضای گروه هست.
در تعدد مجازات اشد اجرا می‌شود

تشدید مجازات اجرا میشود
ودرمورد تعدد جرم مجازات اشد

سردستگی موجبات تشدید مجازات را فراهم‌می آورد

سلام
برای سرگروهی که مجازات اشد در نظر گرفته میشود و تعدد جرم هم که اگر در یک گروه بزه واقع شوند باز هم مجازات اشد تعلق خواهد گرفت