عدم پرداخت قسط توسط وام گیرنده رو چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۳۷ #04429392

سلام
من سه سال پیش ضامن شدم الان متوجه شدم وام گیرنده ۲۳ میلیون بدهکاره و گفته توانایی پرداخت ندارم هر کاری میخوای بکن.
الان من چطور میتونم اقدام قضایی کنم که مجبور بشه پول رو واریز کنه؟
تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حسب تقاضا وام دهنده باید وام ها را پرداخت نمایید و متعاقبا علیه ایشان اقدام قضایی نمایید

با سلام - چون ضامن شده اید باید اقساط را پرداخت کنید ولی با داشتن چک ویا سفته از وام گیرنده میتوانید آنرا به اجرا بگذارید وطلب خود را دریافت دارید .

با سلام توجه نمایید تا زمانی که از حساب شما و یا با توقیف اموال شما و یا به هر صورت قانونی دیگر مبلغی از شما دریافت و یا کسر و به حساب بانک پرداخت کننده وام واریز نگردد شما امکان انجام اقدام قانونی علیه شخصی که ضامن ایشان شده اید را نخواهید داشت بنابر این شما به هر میزان که از اصل یا از سود وام مذکور را پرداخت نمایید فقط حق رجوع به شخص وام گیرنده را خواهید داشت پیشنهاد میگردد جهت اضافه نشدن بر اصل یا سود وام با بانک مذکور توافق نمایید تا وام را بصورت اقساطی پرداخت نمایید و پس از پرداخت هر قسط به شخص دریافت کننده وام از طریق قانونی رجوع نموده و آنرا دریافت نمایید

سلام- اگر ضاکمن شده باشید باید اقساط را بپردازید. مکر اینکه قبلا چک یا سفته ای از شخص مورد نظر گرفته باشید ک۹ه بتوانید به اجرا بگذارید در غیر اینصورت مابقی وام را تا تسویه کلی باید بپردازید/.