آیا این نوع نظر ها که کاربران در باره یک برند در وب سایت ما ثبت می کنند میتواند مشکل حقوقی برای ما ایجاد کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۲ #04417536

سلام

ما یک وب سایت داریم که در این وب سایت به معرفی برخی از برندها پرداخته ایم.

برندهایی در زمینه خدمات شستشوی فرش، باربری و...

حال در برخی موارد کاربران اقدام به ثبت نظر خود درباره یک برند خاص می کنند. این نظرات معمولا شکایت هستند و اعتراض خودشون درباره اون برند در قسمت نظرات اعلام می کنند.
برای مثال: باربر X خیلی بد هست یک میلیون تومان به من خسارت وارد کرد و...
یا قالیشویی X فرش مارو ۳ ماه پس نمیده و ما نمیتونیم پولمون پس بگیریم و...
به دلیل ساختار وب سایت ما، کاربران بدون ثبت نام می تونند نظر خودشون ثبت کنند.
حال سوال اینجاست که آیا این نوع نظر ها که کاربران در باره یک برند در وب سایت ما ثبت می کنند میتواند مشکل حقوقی برای ما ایجاد کند؟

برندها می توانند برای این نظرات از ما شکایت کنند؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، طبق قوانین داخلی ، شما مسئول همه نظرات منتشر شده داخل سایت هستید چون امکان نظارت یا حذف توسط شما وجود خواهد داشت

باسلام
خیر شما واسطه هستید و اعلام نظر و انتقاد هم ایرادی ندارد مگر اینکه توهین امیز باشد.دراین خصوص حتما از برندها که تبلیغ میکنید مدارکی همچون کپی پروانه و...اخذ کنید تا مشکلی برای شما پیش نیاد

خیر شما به عنوان مبلغ و واسطه سایت را تبلیغ می کنید و مسئولیتی ندارید .مگر اینکه عناوین توهین امیز باشد که نباید منتشر کنید آنوقت تحت شرایطی امکان معاونت برای شما هست

خیر شما به عنوان مبلغ و واسط سایت را تبلیغ می کنید

خیر بعنوان واسطه مسئولیتی در قبال نظرات دیگران در مورد برندهای دیگه ندارید اما اگر کلمات رکیک و الفاظ زشت ب کار ببرند موظف ب حذف آنها جهت عدم اشاعه آنها هستید

باسلام
خیر ، شما فقط واسطه هستید و برند را تبلیغ میکنید

نخیر عزیز شما فقط برند اونارو در سایت تبلیغ می کنید