بهش وکالت تام الاختیار بدهم، چه کاری میتونه باهاش بکنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۴ #04402908

سلام
من خانم هستم برای رفتن به کربلا اجازه همسرم لازم بود به محضر که مراجعه کردیم گفت بهش وکالت تام الاختیار بدم ولی نمیدونستم قصدش چیه منم دادم البته الان باطلش کردم ولی نمیدونم باهاش میخواست چکار کنه میترسم باهاش یه کاری کرده باشه لطفا بگید چکاری میتونسته باهاش انجام بده؟ مثلا مهریمو باطل کرده باشه یا اجازه ازدواج مجدد گرفته باشه یا هر چیز دیگه ای.فقط بگم خونه به نام منه و من کارمندم.با تشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر برای انجام کارهای اداری وکالت تام الاختیار دادید هیچ کاری نمیتونه بکنه

استفاده از وکالتنامه در چارچوب اختیاراتی است که به وکیل داده میشود . اگر در وکالتنامه تمامی اختیارات را به همسرتان داده باشید انجام هر کاری محتمل است .

درود
اگر صرفا در خصوص انجام کارهای سفرتان وکالت تام الاختیار داده اید کار دیگری با آن وکالتنامه نمی توانند انجام داده باشند