آیا به من برگشت داده میشه یا تحویل خانمم میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۴ #04378836

سلام.
خانم من قبل از اجرا گذاشتن ۵ سکه مهریه اش . به اندازه ۵ سکه تامین خواسته داده. و ماهیانه یک چهارم حقوقم بابت این کسرمیشه.. بعد دادگاه بنابر اعسار بنده، حکم به تسلیم هر ۹ ماه یک سکه داده..بعد از قطعیت حکم و گذشتن حدود ۳ ماه از قطعیتش هنوز خانمم اجراییه نداده.. حالا سوال:
۱_ اگه اون اجراییه نده و همینجوری ادامه پیدا کنه اون مبلغی که کسر میشه بیشتر از قسط اول یا همون یک سکه اگر شد، اون آیا به من برگشت داده میشه یا تحویل خانمم میشه؟
۲_آیا حتما باید اجراییه بده تا من سکه رو تحویل بدم. یا نه من میتونم خودم سکه رو بدم اجرای احکام و مبلغی که تحت عنوان تامین خواسته کسر شده رو مطالبه کنم؟ و از حسابام رفع مسدودیت کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حقوق شما بابت همان حکم دادگاه همان یک چهارم کسر خواهد شد و هر۹یک سکه باید پرداخت کنید
در خصوص سوال دوم هم نیازی به صدور اجراییه نیست و پس از قطعیت حکم و اراجاع به اجرای احکام حکم بایستی توسط محکوم علیه اجرا شود