چک برگشت خورده اگه شکایت کنم کی باید جواب بده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۷ #04345740

با سلام. طی یک معامله با یه نفر ازش چک گرفتم چک از خودش نبوده ولی پشت چک رو امضا کرده. حالا سررسید چک شده چک برگشت خورده. صاحب اصلی چک زنگ زدم میگه این چک چند ماهه سرقت شده و من اعلام سرقت کردم.اگه اعلام سرقت کرده چطوری حساب مسدود نبوده و برگشت خورده؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر ظرف یک هفته از اعلام سرقت به بانک طرح دعوی نکرده باشند حساب رفع مسدودی می شود.

سوال کامل نیست و متن مندرجات چک هم به رؤیت نرسیده آیا بعد از امضاء صاحب چک سرقت شده یا سفید سرقت شده بوده، بهر حال شما شکایت کیفری و حقوقی کنید بر علیه هر دو نفر باز جویی باید پاسخگو باشند.

صرف ادعای سرقت موجب سلب مسئولیت از صاحب حساب نبوده و می بایست قبلا موضوع را در مراجع قضایی اعلام کرده و در سوابق بانک نیز این مورد ثبت میگردید . لذا اگر چک را ظرف ۱۵ روز از تاریخ سررسید برگشت زده باشید امکان مطالبه وجه از هر دو نفر (صادرکننده و ظهرنویس) وجود دارد . در غیر اینصورت فقط باید از صادرکننده مطالبه وجه آن را بنمایید .