خرید زمین، شکایت فروش‌ مال‌غیر با قولنامه مقدم و نحوه دفاع

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶ #04270034

با سلام، پدر بنده ۲۰ سال پیش یک زمین ۷۰ متری قولنامه‌ای خریداری کرده و همون سال فروخته. الان خریدار شکایتی مبنی بر تحویل مبیع از پدرم کرده. لازم به ذکر است که مساحت کل زمین ۱۴۰ متر بوده که صاحب زمین یک بار کلی فروخته و یک‌بار قولنامه‌ای دو تا ۷۰ متر فروخته و کسی که ۱۴۰ متر خریده اول بوده و سند اون دو تا ۷۰ متر باطل کرده. الان پدر بنده چه دفاعی باید انجام بده؟ زمین چند دست چرخیده تا به پدر من رسیده و قیمت بیست سال پیش زمین ۱۲ میلیون بوده، الان باید به نرخ روز پرداخت کنیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید به نرخ روز مبلغ را پرداخت نمایید و از فروشنده خود شکایت فروش مال غیر نمایید.

سلام علیکم
سوال شما مبهم می‌باشد
نیاز به بررسی مدارک دارد ..ولی قطعا راه حلی وجود دارد
تماس با وکلای بنیاد

با سلام
بدون بررسی مدارک و مستندات امکان اظهارنظر موثر و راهگشا وجود ندارد، با توجه به اهمیت موضوع پیشنهاد می شود از مشاوره وکلای بنیاد بهره مند شوید.

پرسشگر محترم چنین دعاوی دارای خوانده های متعدد و معاملات صحیح و باطلی است که ارائه راه حل منوط به بررسی مدارک پرونده و دفاعیات هر کدام از طرفین تا به اکنون است بهترین کار ابتدا مشاوره تلفنی و بعد انتخاب وکیل مجرب است تا از ورود ضرر هنگفت جلوگیری کند