مهریه همسر کارمند دولت چطور از حقوق کسر میشه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۵۵ #04214792

من نظامی هستم و تقریبا ۵ میلیون میگیرم اما بخاطر وام و اینا ۲ میلیون بحسابم ولریز میشه .۱ سال بود عقد کردم اما الان زنم میگه طلاق میخواد و مهریه رو ثبت به اجرا گذاشته و ثبت زده ۱ چهارم کل حقوقم بحسابش ریخته بشه در صورتی که من فقط ۲ میلیون به حسابم ریخته میشه بر اساس نظر ثبت من از دو میایونی که بحسابم واریز میسه ۳۰۰ برام میمونه چکن نفقه هم داره ازم میگیره
حالا میخواستم ببینم آیا از کل حقوق ناخالثم برداشت میشه یا از حقوقی خالص که ۲ میلیون هست
ممنون میشم جواب بدین .
و اینکه من علاوه براینا سرپرست پدر مادرم هم هستم و چندین وام دیگه هم دارم که برای همین خانم خرج کردم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . درصورت تجرد یک سوم و درصورت تاهل یک چهارم از مبلغ دریافتی نهایی حقوق شما کسر می شود .

سلم و ارادت
از خالط دریافتی یک چهارم کسر میشود که با توجه به اینکه خالص دریافتی شما ۲ میلیون است ، ماهیانه ۵۰۰ هزار تومان کسر میشود

با درود یک چهارم از خالص دریافتی است، لیکن، این که سرپرست‌ مادر و پدر خود هستید تاثیری ندارد، لیکن هنگام تقدیم اعسار می‌تواند موثر باشد و بدان در آنجا اشاره کنید

با سلام اگر فرزند دارید ۱/۴اگر فرزند ندارید ۱/۳از خالص و دریافتی حقوق کسر می گردد

با سلام
چنانچه دارای فرزند یا همسر دیگری باشید تنها یک چهارم حقوق پرداختی شما توقیف میگردد.

سلام و عرض ادب
از خالصی حقوق دریافتی شما مبلغ یک چهارم کسر خواهد شد

سلام ۱/۳تا۱/۴ میباشد موفق باشید