آیا میشود با این مستندات کم کاری برای این سوابق ثبت نشده کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۳ #04140779

با سلام ،
پدر خانم من با عنوان شغلی راننده کامیون با استعلام سوابق بیمه از تامین اجتماعی مشخص شده است از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۸۱ سوابق ایشان در تامین اجتماعی ثبت نشده است.(۹ سال کسری سوابق )
۱- ایشان خودش اعلام می کند از سال ۱۳۷۲ برای خودش و کل اعضای خانواده دفترچه درمانی تامین اجتماعی دارد اگر حق بیمه واریز نمی کرد دفترچه تمدید نمی شد.( تامین با استعلام دفترچه های درمانی می تواند مشخص کنند بیمه نامه درمانی دارند ولی اعلام می کند با دفترچه مستندی مبنی بر سوابق پرداختی بازنشستگی نیست)
۲- در سامانه تامین اجتماعی زمان افتتاح پرونده در یکی شعب تامین اجتماعی با اسکن فرم از سال ۱۳۷۲ قرار گرفته است.
۳- در یکی از نامه های نوشته شده توسط تامین اجتماعی برای یکی از ارکان ها (راه و ترابری) در سال ۱۳۷۶ تامین اجتماعی اعلام کرده ایشان بیمه خود منظم و مستمر پرداخت کرده است (کپی نامه موجود است ولی تامین اجتماعی اعلام می کند این یک چیزی هست ربطی به سوابق ندارد اعلام می کنند فقط جواب دادند به یک ارگان ) اگر بیمه پرداخت نمی کرد مگر میشود در سال ۱۳۷۶ طی نامه اعلام کنند ایشان سوابق پرداخت دارد.
۴- تا سال ۱۳۸۱ بیمه رانندگان کامیون توسط بارنامه پرداخت میشد اعلان تامین اجتماعی اعلام می کند سوابقی ندارند اگر بارنامه دارین نشان دهید تا اقدام شود ولی ایشان هیچ مستندی ندارند.
آیا میشود با این مستندات کم (دفترچه درمان - نامه - زمان تشکیل پرونده ) ولی مستندی برای پرداخت ماهانه حق بیمه در این مدت مشخص ندارند چون توسط بارنامه پرداخت می شد کاری برای این سوابق ثبت نشده کرد؟

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دیوان عدالت اداری ثبت شکایت کنیپد

با درود ازطریق دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

از دیوان.پیگیری نمایید

با استناد به مدارک و مستندات خود میتوانید در دیوان عدالت اداری طرح دعوا نمایید.

درود
می توانید در دیوان طرح دعوی کنیدـ

در صورت عدم وجود بارنامه ها نمیتوانید ادعای پرداخت را ثابت کنید ولی نسبت به اظهارات بیمه و تعارض آن با سوابق موجود میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت کنید .