آیا مرد می تواند بدون درخواست زن برای مهریه ،مهریه وی را به صورت تقسیط پرداخت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۸ #04098029

در صورتی که زن فعلا مهریه نخواهد تا موقعی که دلار ارزان هست آیا مرد بدون اجازه همسر میتواند مهریه را قسطی کند و پرداخت کند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا زمانی که مهریه از جانب زوجه مطالبه نشده و زوج قصد دارد که مهریه را پرداخت نماید چنانچه با زوجه در خصوص نحوه پرداخت توافق داشته باشند می توانند به دفاتر اسناد رسمی مراجعه نموده و طی توافقنامه نحوه پرداخت مهریه را ثبت نمایند در صورت عدم توافق با زوجه (و زمانی که زوج شخصا خواهان پرداخت مهریه است)، زوج موظف است مهریه را به صورت یکجا پرداخت نماید.

سلام و وقت بخیر
با توجه به این مورد که مهریه عندالمطالبه می باشد ، یعنی هر زمان که زوجه طلب نمود زوج موظف است مهریه را پرداخت نماید ، لذا اگر قرار هست بدون در خواست زوجه مهریه به ایشون پرداخت نمایید طبق توافق طرفین می توانید ادای دین نمایید .
موفق باشید