آیا اساسا آموزش و پرورش مجاز به اخذ تعهدنامه محضری برای استخدامی پیمانی بوده ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۰۴ #04037787

سلام ؛
من سال ۹۴-۹۵ در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردم و قبول شدم ؛
ولی بدلیل اینکه بخشی از کلاس ها رو شرکت نکرده بودم در حکم استخدامی ام که برای سال ۹۵-۹۶ خورده بود قید شده بود که "تمدید پیمان نامه شما در سال ۹۶ منوط به ارائه گواهی قبولی در آزمون جامع می باشد" که من هرگز چنین گواهی ای ارائه ندادم و از آموزش و پرورش بعد از یک سال (یعنی برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷) انصراف دادم ؛

درخواست انصراف بنده مورد موافقت اداره آموزش پرورش محل خدمتم قرار نگرفت و در عوض با مرخصی بدون حقوق یکساله موافقت شد.

در سال ۹۷ نیز به دلیل اینکه مرخصی پایان میافت بنده درخواست استعفا کردم که دوباره رد شد و اینبار با درخواست مرخصی بدون حقوق هم موافقت نشد.

من نیز از آن به بعد در آموزش پرورش حضور نیافتم تا اینکه هفته پیش تماس گرفتن و گفتن که خرداد ماه حکم لغو پیمان نامه بنده از آموزش و پرورش صادر شده است و پرونده من به بخش حقوقی آموزش و پرورش جهت شکایت ارجاع گردیده است.

گفتن یا باید خسارت بدم یا شکایت می کنن و باید برم دادگاه !
گفتن این خسارت یا شکایت هم بدلیل تعهدنامه ای است که بنده چند روز مانده به شروع کارم در آموزش و پرورش ، آن را بهمراه ضامن، امضاء کرده ام!

با این تفاسیر چند سوال کلی و جزئی مطرحه :
۱. چکار باید کنم؟
۲. آیا اساسا آموزش و پرورش مجاز به اخذ تعهدنامه محضری برای استخدامی پیمانی بوده ؟
۳. آیا باتوجه به اینکه استخدام بنده پیمانی بوده است نباید جهت ادامه همکاری هر سال نظر بنده نیز اخذ می شده؟
۴. آیا با توجه به حکم بدوی که قید شده است "تمدید پیمان نامه منوط به ارائه گواهی قبولی در آزمون جامع می باشد" و از آنجایی که بنده گواهی ای ارائه نداده ام و خواستار لغو استخدام پیمانی خود شده بودم باز هم تعهد مطرحه ؟
۵. آیا باید خسارتی بدم و خسارت شامل چه چیزیست ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در ارتباط با اینکه باید خسارتی پرداخت نماید یا خیر باید متن تعهد نامه تان مطالعه و بررسی شود
اما علی الاصول ممنوعیتی جهت اخذ تعهد نامه توسط آموزش و پرورش وجود ندارد و از این باب تخلفی صورت نگرفته است