اگر من در حال حاضر از ایشون برای عدم پرداخت نفقه طفل شکایت کنم نتیجه نهایی چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۹ #03991573

وقت بخیر
قانون حضانت پسرم رو تا ۷ سال به من داده . همسر سابقم از وقتی ازدواج مجدد کرده و بچه دار شده نفقه پسرم رو ۱۰ ماهه که پرداخت نکرده و سراغی هم از پسرم نمیگیره . و در حال حاضر هم به دلیل عدم پرداخت نفقه خودم که جلب سیار ایشون رو دارم و از دست مامور فرار کردن و متواری هستن به خارج از کشور فرار کرده . اگر من در حال حاضر از ایشون برای عدم پرداخت نفقه طفل شکایت کنم نتیجه نهایی چه خواهد شد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پدر ایشان موظف به پرداخت نفقه می باشند و شما می توانید از طرف فرزندتان دادخواست نفقه بدهید و موضوع را پیگیری کنید

با سلام نفقه فرزند بر عهده پدر می باشد لذا می توانید دادخواست مطالبه نفقه فرزند نماییدو حکم بگیرید.همچنین در صورت شناسایی مال از ایشان نسبت به توقیف آن جهت اجرای حکم اقدام نمایید.

سلام
پدر مکلف به تامین نفقه طفل می باشد شما از طرف طفل می توانید دادخواست نفقه بدهید و حکم بگیرید.

شما فقط می تونین شکایت کنین ولی عملا وقتی کسی نیست نفقه رو بده واصلا هم پیدا نمیشه خوشبینانه ترین کار رسوندن پرونده به اجرای احکام و اگر مالی داشت توقیف اموال تا بعدا بتونین پیداش کنین