چکها را برگشت زد، میتونم از طریق شکایت به جایی برسم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۰ #03941585

سلام
وقت بخیر من از دوستم مقداری پول گرفتم ولی پولش را کارت به کارت کردم. و گفتم که چکهای مرا بیار ولی گوش نکرد. و اظهار نامه واسش فرستادم. بازم جواب نداد و رفت چکها را برگشت زد. الان میتونم از طریق شکایت به جایی برسم. با تشکر.

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر بتوانید ثابت کنید که چکها در قبال همان وجوه دریافتی صادر شده بود، حال با رسید استرداد وجوه می توانید شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید...
اما اگر او ادعایی مبنی بر اینکه چکها بابت چیز دیگری بوده، داشته باشد، باید اثبات نماید که اگر نتواند، بازهم خیانت در امانت مطرح است...
همه اینها در حالیست که اگر چک در وجه او صادر شده باشد و خودش اقدام به برگشت نموده باشد. اگر حامل بوده و توسط شخص ثالث برگشت خورده باشد، کارتان خیلی سخت شده است...

سلام
با رسید پرداختی هایی که دارید و همچنین اگر شاهدی در این زمینه دارید دادخواست استرداد چک‌ها را در مقابل دعوی مطرح کنید
چنانچه چک در وجه خود ایشان صادر کرده باشید و خودش برگشت زده باشد و مبلغ واریزی شما به میزان وجه چک‌ها باشد و به حساب خود ایشان واریز کرده باشید کار شما خیلی اسانتر می‌شود.