آیا بدوا به خاطر مهریه حکم ورود به منزل صادر میشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۸۶ #03928904

سلام خدمت شما عزیزان و ممنون از وقتیکه برای سوالات حقوقی مردم میزارید..
در چه صورت حکم ورود به منزل به خاطر مهریه صادر میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر پرونده در مرحله اجرای احکام مدنی دادگاه خانواده مطرح شده باشد و دادخواست اعسار زوج مطرح نشده باشد . بعد از صدور حکم جلب اول و عدم دسترسی به محکوم علیه و با ارائه گزارش نیروی انتظامی حکم ورود به منزل صادر می شود .

درود
در مرحله ی اجرای حکم و در صورت عدم پرداخت یا عدم ارائه اعسار و عدم امکان جلب با برگ جلب عادی ،حکم جلب با ورود به منزل صادر خواهد شد .

اصولا در ابتدای طرح دعوی موضوع از طریق اداره اجرای اسناد رسمی سازمان ثبت انجام میشود و سازمان مذکور نیز اساسا هیچ گونه حکم جلب با یا بدون اذن صادر نمیکند

با درود اگر تمام مراحل‌ دادرسی طی شود اقساط را زوج نپردازد ‌‌‌‌(در صورت پذیرش اعسار) یا اگر معسر شناخته نشود یکجا محکوم به را ادا نکند ابتدا به تقاضای محکوم له یعنی زوجه جلب صادر و النهایه ممکن است ورود به منزل نیز صادر شود.
لیکن به محض مهریه را در اجرای ثبت و دادگاه به اجرا گذاشتن ورود به منزل نمی‌دهند.

درود بر شما، چنانچه پس از قطعیت حکم پرداخت، از طریق اجرای احکام دستور جلب صادر و به متهم دسترسی نباشد، ممکن است دستور ورود به منزل صادر شود.

سلام از طریق اجراییه و حکم قطعی دادگاه میباشد موفق باشید

با سلام در صورت محکومیت قطعی زوج و عدم پرداخت و صدور حکم جلب و عدم امکان جلب وی ، دراینصورت با گزارش مامور نیروی انتظامی، قاضی حکم ورود به منزل را صادر خواهد کرد.