آیا امکان تغییر داور در قرار دادپیمانکاری وجود دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۲ #03878685

آیا امکان تغییر داور در قرار دادپیمانکاری وجود دارد.

مشاوره حقوقی قرارداد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوافق طرفین بلااشکال است

بستگی به نوع قرارداد داوری دارد که نوشته شده است
ودر صورتی که با توافق یکدیگر انتخاب شده است تنها با توافق هم می توانید تعویض کنید

مضاف بر این که در صورتی که مورد از مواردی باشد که امکان عزل داور باشد می توانید در دادگاه اقدام کنید

با سلام تغییر داور انتخابی جز با رضایت طرفین ممکن نیست. مگر اینکه طبق قانون فاقد صلاحیت باشد و یا به هر دلیلی نخواهد یا نتواند داوری کند که در این صورت دادگاه داور را تعیین خواهد کرد.

باسلام
باید قرارداد بررسی شود.در مبحث داور طبق قرارداد عمل میشود ولی درصورت توافق طرفین تغییر داور امکان پذیر است

با سلام :
با توجه به متن قرار داد می بایست نظر داد .
ولی در کل با توافق طرفین قرارداد میتوتن بند های قرارداد را تغییر داد .

اگردرقرارداد دراین خصوص بحثی شده ‌، ملاک قراردادمنعقده است والا باتوافق طریق امکان پذیر .

سلام فقط با توافق هر دو طرف پیمان امکان پذیر است .