میتونم از فیلم تو جلسه دادسرا استفاده کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۱ #03860541

باسلام، چندروز پیش خانومی از طریق واتساپ به من پیام دادن و توهین و بد دهنی کردن، من دیروز از این خانوم شکایت کردم و اسکرین پیام هارو هم نشون دادم، حالا این خانوم قبلا اومده بود در خونه ما با بد دهنی و داد و بیداد که اون موقع همسرم از این خانوم شکایت کرد ولی این خانوم فرداش با بچه ش اومد در خونه و التماس میکرد که شکایتمون رو پس بگیریم، من همون موقع گوشیم دستم بود و از این خانوم فیلم گرفتم که همه این حرفاش رو ضبط کردم، حالا میخوام بدونم میتونم تو جلسه اول دادسرا این فیلم رو ببرم که نشون بدم این خانومو قبلا یکبار بخشیدم و باز مزاحمت ایجاد میکنه یا اون فیلم سندیت نداره و یا ممکنه باعث دردسر بشه؟
یه چیز دیگه هم اینکه این خانوم قبلا باز به همسر من توی دادسرا تعهد داده که دیگه مزاحمتی ایجاد نکنه من میتونم از اون هم استفاده کنم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فیلم شما ربطی به موضوع شکایت نداره و سندیتی برای صدور حکم به نفع تون نخواهد داشت

بله با اجازه دادگاه میتوانید ارایه نمایید لاکن فیلم صرفا اماره محسوب خواهد شد

سلام، از اون تعد مثبوت در دادسرا میتونید استفاده کنید ولی بهرحال باید برای اثبات جرم باید دلیل یا شاهد داشته باشید. در خصوص فیلم هم باید گفت تصویر برداری یا ضبط صدا بدون اطلاع واجازه طرف مقابل نه تنها قابل استناد نیست بلکه در برخی موارد جرم تلقی میشه . فقط شاید برای ذهنیت قاضی بدون ثبت در پرونده قابلیت استفاده داشته باشه.

سلام.به بازپرس پرونده اعلام کنید و در صورت نیاز توسط باز پرس از شما خواسته میشه که فیلم رو ارایه بدید.