من به دلیل حق شفعه ای که داشتم و ضایع شده است می توانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۲ #03852323

با سلام بنده و برادرم از مرحوم پدرمان زمین و آب چاه به ارث بردیم هر کدام به مقدار یک دانگ ولی بردارم بدون اطلاع بنده نیمی از سهم آب خود را فروخته است حال آیا بنده میتوانم شکایت کنم و اون سهمی که برادرم به دیگری که اصلا شفیع بر این مال نبوده را برگردانم .تشکر از راهنمایی شما لازم به ذکر است که این مال به صورت انحصار وراثتی به ما دو نفر رسیده است.

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید از حق شفعه استفاده نمایید و سهم فروخته شده را به همان قیمت بخرید ، ولی استفاده از حق شفعه فوری است

با سلام - حق شفعه دراینجا تعلق میگیرد ودرصورتیکه شما توافق داشته باشید به بهایی که خریدار پرداخت کرده است .به همان میزان نیز شما پرداخت کنید لذا در اینصورت حق با شماست.

درهرصورت حق شفع به مال مذکور تعلق می گیرد بشرطی شما حاضر به پرداخت قیمت خریداری شده توشط مشتری که حق شفعه نداشته باشید

با سلام
در حق شفعه زمان فهمیدن شما مهمه و همچنین تعدد مالکان. نیاز به توضیح بیشتر شما هستش