بقیه مهریه رو چطور محاسبه میکنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۴ #03848488

باسلام خدمدت اساتید عزیز
مهریه خانومم ۱۵ملیون تومان طلا است که طبق فاکتور ۸ ملیون طلا رو براش خریداری کردم و حلا مهریه اش رو به اجرا گذاشته میخواستم بدونم با توجه بر اینکه در عقدنامه بنده تعهد پولی دادم یعنی گفتم ۱۵ میلیون تومان طلا ۷ میلیون بقیه اش رو چطور محاسبه میکنند تبدیلش میکنند به گرم طلای زمان عقد یا پول رو در نظر میگیرند خواهشا جواب بدید با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، مبلغ مهریه بر حسب نرخ روز محاسبه می شود و قابل مطالبه است. اگر ایشان کل مبلغ را بدون احتساب مبلغ پرداختی شما مطالبه نمایند، شما می توانید اعتراض و اثبات نمایید، در این صورت مبلغ پرداختی شما کسر خواهد شد.

باسلام
شما تقریبا نیمی از مهریه که ۱۵ میلیون طلا بوده را پرداخت کرده اید. مابقی آن به روز خواهد بود که در صورت محکومیت یا مطالبه آن باید پرداخت کنید.

با سلام خیر مطابق اظهارات شما مبلغ ریالی محاسبه میگردد.

با درود هرآنچه در سند نکاحیه آمده اگر وجه نقد باشد به روز و اگر طلا باشد خود عین طلا و سکه باید ادا شود، این ادعا که من پرداخت ام اگر زوجه قبول ندارد شما بایستی اثبات کنید که پرداخته اید.

درود بر شما، در این مورد مبلغ باقیمانده به نرخ روز و زمان پرداخت محاسبه و توسط زوجه قابل مطالبه است.

درود
پانزده میلیون تومان به نرخ زمان پرداخت محاسبه می شود.

اگر مدرکی دال براون مقداری پرداختی دارین بقیه به قیمت روز خواهد بود