همسایه آزاری، چگونه قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۰۷۰ #03771560

سلام خسته نباشید ما یک خانواده هستیم و از دست همسایمون خسته شدیم هر موقع وقت و بی وقت تا تایم خیلی زیادی از شب مهمونی دارند و همش صداها به گوش ما میرسه میخواستم بدونم اگر همون موقع با پلیس تماس بگیرم اجازه ورود به منزل رو دارند پلیس ها؟ قطعا مشروبات الکی و قرص هم مصرف میشه و این که پلیس اطلاعات من رو بهشون نمیدن که من تماس گرفتم؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله استشهادیه محلی مبنی بر این موضوع را تهیه کنید و با پلیس امنیت اخلاقی تماس بگیرید و موضوع را گزارش دهید

شما می توانید به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نمایید تا پیگیری نمایند.

باسلام، هویت شما ناشناس خواهد ماند و همچنین به پلیس اطلاع دهید تا حاضر شده و گزارشی تنظیم شود تا چنانچه تکرار شد بتوانید بابت شکایت مدرکی داشته باشید

بله تماس بگیرید و با کمک اهالی ساختمان یک استشهادیه محلی تنظیم نمایید

از طریق پلیس امنیت اخلاقی اقدام نمایید

سلام
اگر همون موقع با پلیس تماس بگیرم اجازه ورود به منزل رو دارند پلیس ها؟
برای تفتیش و تفحص منزل مقررات سختی در نظر گرفته می شود
.اولین قاعده این است که تفتیش در منازل باید با اجازه مخصوص مقام قضایی باشد
این که پلیس اطلاعات من رو بهشون نمیدن که من تماس گرفتم؟
پلیس یا دادگاه می تواند هویت شما را ناشناس نگه دارد، بنابراین همسایگان نمی دانند چه کسی شکایت را انجام داده است
پیشنهاد ما به شما این است که در وهله اول سعی
کنید با صحبت کردن جدی اما بدور از خشونت و درگیری همسایه خود را مجاب
تمام فعالیت های مربوط با همسایگان خود را مستند کنید..سایر ساکنین و همسایه ها را در این موضوع با خود همراه کنید
به نیروی انتظامی موضوع را اطلاع دهید.

شما می توانید موضوع را به پلیس امنیت اخلاقی اطلاع دهید