در دیوان عدالت اداری درخواست تجدید نظر کرده ام اما پرونده مختومه شده است چه کار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۳ #03737686

با سلام وخسته نباشید
با احترام ، به استحضار می رساند اینجانب نسبت به ثبت خواسته الزام به تبدیل وضعیت از نیروی قراردادی به رسمی بر اساس بند (ذ) ماده ۸۷ قانون برنامه پنجم توسعه در تاریخ ۱۳۹۸/۰۲/۱۸ اقدام نمودم که وقت رسیدگی (نظارت) برای مورخ ۱۳۹۸/۰۴/۱۵ در یکی از شعب دیوان عدالت اداری تعیین گردید. که درخواست بنده با توجه به رای هیات عمومی دیوان که در تیر ۹۸ صادر گردید بود رد شد و در مورخ ۱۳۹۸/۰۶/۳۰ به اینجانب ابلاغ گردید. بنده نیز با بتوجه به مهلت بیست روز جهت اعتراض، در مورخ ۱۳۹۸/۰۷/۱۸ (دو روز قبل از اتمام مهلت اعتراض ) اقدام به ارسال لایحه اعتراض از طریق پست پیشتاز نمودم، که متاسفانه تا کنون وقت رسیدگی تجدید نظر اعلام نگردیده که با مراجعه بنده به کارتابل سامانه ثنا در قسمت اطلاع رسانی از طریق خلاصه پرونده مشاهده نمودم که اقدام به مختومه کردن پرونده نموده اند. حال خواهشمند است بنده را راهنمایی بفرمایید که از چه طریقی اقدام نمایم. آیا امکان دارد هیات عمومی نسبت به باطل کردن رای خود اقدام کند .آیا امکان دارد تجدیدنظر خواسته بنده را تایید نماید؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تصمیم گیری و صدور رای در دیوان عدالت اداری بدون برگذاری جلسه میباشد و رای صادره از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ خواهد شد.

مرحله تجدیدنظر دیوان عدالت اداری به صورت غیرحضوری بوده و وقت رسیدگی برای آن تعیین نمیگردد . ظرف چند روز آینده رای صادره از طریق ثنا به شما ابلاغ خواهد شد . در غیر اینصورت با مراجعه به شعبه میتوانید از محتوای رای مطلع شوید .