چه طور می توانم باکره نبودن همسرم در دوران عقد ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۲۴ #03707277

سلام من تقریبا یکسال که نامزد دارم باهاش رابطه برقرار کردم اما رابطمون انقدر عمیق نبود هیچ گونه خونی مشاهده نکردم. از نظر حقوقی این موضوع چه مشکلاتی دارد ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نامزد هستید یا عقد!؟ اگر فقط نامزد هستید و عقد محرمیت خواهند نشده عمل شما ممکن است وصف کیفری داشته باشد

از انجا که رابطه بین شما وجود داشته است. امکان تشخیص باکره بودن یا عدم ان قبل از ازدواج با شما وجود ندارد.
پیشنهاد میکنم در این خصوص با پزشک زنان مشورت کنید گاهی عدم اطلا عات کافی موجب سوتفاهم و زمینه ساز تهمت می شود

اولا آیا با نامزدتان عقد شرعی نکاح منعقد کرده اید؟
ثانیا آیا دخول صورت گرفته؟
ثالثا اینگونه نیست که در همه انواع پرده های بکارت خون بیاید بعد از اولین رابطه برخی انواع حلقوی پرده های بکارت خونی نمی آید
رابعا دقیقا از نظر حقوقی به دنبال چه مطلبی هستید؟

از انجا که رابطه بین شما وجود داشته است. امکان تشخیص باکره بودن یا عدم ان قبل از ازدواج با شما وجود ندارد.
پیشنهاد میکنم در این خصوص با پزشک زنان مشورت کنید گاهی عدم اطلا عات کافی موجب سوتفاهم و زمینه ساز تهمت می شود.

باتوجه به توضیحات عدم بکارت قابل اثبات نیست و نخواهد بود

سلام با توجه به این که با همسرتان رابطه زناویی برقرار کرده اید امکان تشخیص باکره بودن با نبودن ایشان قبل از رابطه وجود ندارد . به علاوه این که باکره بودن زوجه یک اصل است و شما باید برای رد آن دلیل ارائه دهید .

اصل بر باکره بودن زوجه است مگر اینکه بتوانید خلاف آن را ثابت نمایید، با مراجعه به پزشک متخصص می توانید تشخیص دهید که آیا ازاله بکارت صورت گرفته و پزشکی قانونی تا ۶ ماه می تواند تشخیص دهد که ازاله بکارت چه زمانی اتفاق افتاده .