میتواند در آزمون وکالت و مشاوران شرکت کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۹ #03663249

با سلام عرض ادب. با توجه به اینکه کسی که شلاق حدی خورده. محرومیت از حقوق اجتماعی دارد چند سال. ایا اگر کسی کارهایی انجام دهد که مجازاتش شلاق حدی است. ولی تا به حال نزد مقام قضایی نرفته یعنی کسی متوجه نشده. ایا میتواند در ازمون وکالت مشاوران شرکت کند و وکیل و.. شود ایا از لحاظ شرع قانون صحیح است این کار؟ که وکیل شود

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر حکم محکومیت قطعی از سمت مراجع قضایی برای شخص صادر نشده باشد مانعی برای شرکت در آزمونهایی که فرمودید ندارد.

اگر حکم محکومیت قطعی در مراجع قضایی صادر نشده باشد منعی برای شرکت در آزمونهای فوق وجود ندارد .

وقتی حکم قطعی برای ایشان صادر نشده هیچ منعی هم برای شرکت در آزمونها برای ایشان نیست

سلام سابقه جرم حدی ولو بعد از چندین سال می‌تونه از موارد رد صلاحیت توسط مراجع قانونی یا هیات مدیره باشه

باسلام باتوجه به اینکه به صورت قانونی محکوم نشده است طبیعتا در سجلد کیفری ایشان ثبت نخواهد شد در صورت انجام دادن جرم مستلزم حد درصورتی که شخصی ندیده باشد و اعلام جرم هم نشده باشد بهتر است توبه نمایید و منعی ندارد در آزمون شرکت نمایید.

در صورت صدور حکم قطعی خیر اما در صورتی که حکم قطعی صادر نشده باشد بله