ایا امکان دارد که به دلیل این قضیه بتواند از دادن مهریه من خودداری کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۲۸ #03601828

سلام. من ۱ سال و ۸ ماه هست که عقد هستم و هنوز عروسی نگرفته است. با اینکه جهیزیه بنده برای شروع زندگی حاضر بوده ولی انها از گرفتن مراسم عروسی و رهن منزل سرباز زده اند. بارها به دلیل ضرب و شتم همسرم به اختلاف خوردیم و من یکبار شکایت کردم ولی سازش کرده و شکایت خود را پس گرفتم. حال همسرم درخواست طلاق داده است و من میخواهم درخواست مهریه بدهم . مهریه ام ۲۱۴ سکه +۱۳۰۰شاخه گل+حج عمره است. باتوجه به اینکه همسرم یک موتور+ حساب بانکی دارد .کارمند است. همسرم از خدمت سربازی فرار کرده و امکان دارد به پادگان برگردد ، با اینحال ایا امکان دارد که به دلیل این قضیه بتواند از دادن مهریه من خودداری کند؟؟ از کدام طریق مهریه ام را درخواست دهم که زودتر به نتیجه برسم ؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی شوهر تقاضای طلاق کرده . اجرای طلاق منوط به پرداخت کلیه حقوق و حقوق مالی شماست بدون آنکه شما بابت مهریه اقدام‌ کنید

سلام مهریه در هر صورت باید پرداخت شود و نهایتا ایشان میتواند درخواست تقسیط مهریه را نماید

سلام در صورتی که همسرتان خواهان طلاق می باشد باید حق و حقوق مالی شما را پرداخت کند مثل مهریه و نفقه . اگر ایشان مهریه شما رابدهد دیگر نیازی نیست که شما برای مطالبه مهریه اقدام کنید. سریع ترین راه اقدام از طریق اجرائیات ثبت می باشد ولی در این جا باید شما اموال و دارایی از همسرتان معرفی کنید تا به نتیجه برسید. و خدمت سربازی موجب نمی شود که مهریه شما پرداخت نشود. (حساب بانکی و یا فیش حقوقی می توانید توقیف کنید. )

۱- در صورتی که باکره باشید می توانید نیمی از مهریه را مطالبه نمائید .
۲- اگر در مراجع رسمی وجه یا مالی به نام همسرتان باشد از طریق اجرای ثبت اقدام کرده و در غیر اینصورت از طریق دادگاه خانواده محل نسبت به مطالبه مهریه اقدام نمائید .
۳- فرار از سربازی یا دستگیری و دلالت به پادگان نمی تواند بهانه فرار از پرداخت مهریه و سایر دیون باشد .