برای حضانت دختر ده ساله ام که از نظر قانون بالغ هست؛ میتونم از طریق دادگاه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۵۴ #03568185

سلام.ضمن عرض تشکر خدمت وکلای محترم.
شوهرم همراه دختر ده ساله ام منزل مشترک رو ترک کرده و برای تحت فشار قرار دادن بنده به مدت ۵ ماه مانع دیدار و مکالمه من و فرزندم شده. سوال بنده این هست که من برای حضانت دختر ده ساله ام که از نظر قانون بالغ هست و پدرش به دروغ عنوان میکنه دخترم خودش انتخاب کرده با پدرش باشه و نمیخواد منو ببینه میتونم از طریق دادگاه اقدام کنم تا صحبت های دخترم در این خصوص بشنوم؟ چون امکان هیچ مکالمه و ملاقاتی ندارم.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت و ملاقات دختر ده ساله ساقط است و پدر و مادر و دادگاه حق تصمیم گیری ندارند و شخصا بچه خودش تصمیم گیری دارد.

خیر فرزند شما خارج از سن حضانت هستن و دادخواست حضانت فرزند پذیرفته نمی شود

با سلام فرزند تون خودشون انتخاب میکنن با کی زندگی کنن

ایشان خارج از سن حضانت است و خود می تواند تصمیم گیری نماید.

سلام دختر ۱۰ ساله از مدار حضانت خارج بوده و دادگاه تصمیم گیری را به عهده خودش قرار می دهد

سلام‌ می تونید دادخواست ملاقات طفل مشترک تقدیم دادگاه کنید

با سلام
شما میتوانید هم حضانت طفل را تقاضا نمایید که با اخذ نظر طفل از سوی دادگاه اقدام خواهد شد
و یا جهت ملاقات با طفل دادخواستی به دادگاه ارایه نمایید تا زمان و مکان ملاقات برای شما تعیین گردد